در کپشن، خانم کریستوفورتی کمی در مورد منشا آن توضیح داد. او گفت: “این یک نیروگاه خورشیدی متمرکز است، یکی از فناوریهایی برای دریافت انرژی تجدیدپذیر از خورشید. با یکی از بلندترین برجهای انرژی خورشیدی جهان.”
منظره جذاب! یک نقطه روشن در صحرای نقب…بسیار غیرعادی برای دیدن نورهای ساخته شده توسط انسان در روز! این یک نیروگاه خورشیدی متمرکز، یکی از فناوریهایی است که انرژیهای تجدیدپذیر را از خورشید دریافت میکند. با یکی از بلندترین برج های انرژی خورشیدی جهان! #MissionMinerva pic.twitter.com/MFbCpXpxmG
– سامانتا کریستوفورتی (@AstroSamantha) 25 آگوست 2022
📷: https://t.co/xny4FZp4XS pic.twitter.com/tSROojSklF
— اسرائیل در نیویورک (@IsraelinNewYork) 10 ژانویه 2020
در همین حال، از زمانی که توئیت خانم کریستوفورتی به اشتراک گذاشته شد، اینترنت را طوفان کرد. یکی از کاربران در توضیح این پست نوشت: “چراغ امید برای محیط زیست ما”. دیگری گفت: “دیدن از روی عکسهای شما دشوار است، اما پس از بزرگنمایی آسانتر است. من شرط میبندم که انتخاب شخصاً بسیار آسان است. احتمالاً مانند ستارهای روی زمین میدرخشد.” سومین نظر گفت: “بسیار چشمگیر”. “چه منظره ای!” گفت چهارم
منبع
خانم کریستوفورتی همچنین هشتگ #MissionMinerva را به پست خود اضافه کرد. مینروا نام دومین سفر او به ایستگاه فضایی بینالمللی است. بر اساس وب سایت ESA، خانم کریستوفورتی برای اولین بار در سال 2014 برای ماموریت Futura تحت حمایت آژانس فضایی ایتالیا به ایستگاه پرواز کرد.
یک فضانورد در ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) اخیراً یک منظره «جذابانگیز» در نور روز از نقطهای درخشان در وسط یک بیابان روی زمین به اشتراک گذاشته است. “نقطه ای درخشان در صحرای نقب…بسیار غیرعادی برای دیدن نورهای ساخته شده توسط انسان در روزها!” سامانتا کریستوفورتی، فضانورد آژانس فضایی اروپا (ESA) هنگام به اشتراک گذاری سه عکس که یک لکه سفید دوردست را در برابر یک منظره قهوه ای نشان می دهد، توییت کرد.
بر اساس گزارش CNET، این نقطه روشن به دلیل نیروگاه حرارتی خورشیدی اشالیم قابل مشاهده بود، که از آینه برای متمرکز کردن نور خورشید به برجی 820 فوتی در صحرای نقب اسرائیل استفاده می کند. این برج یکی از بلندترین برج های انرژی خورشیدی جهان به حساب می آید. به اندازه کافی بزرگ است که بتواند نقطه نور قابل توجهی را ایجاد کند که خانم کریستوفورتی از ایستگاه فضایی بین المللی مشاهده کرد.
در اینجا تصویری از سال 2020 را مشاهده می کنید که از کمی نزدیکتر به زمین چگونه به نظر می رسد: