در اولین نشست وزرای دارایی G20 و روسای بانک مرکزی (FMCBG) در ماه فوریه، با تقویت هماهنگی چندجانبه توسط طلبکاران رسمی دوجانبه و خصوصی برای رسیدگی به وضعیت رو به وخامت بدهی و تسهیل درمان هماهنگ بدهی برای کشورهای دارای بدهی موافقت شد.
تحت ریاست G20، هند به دنبال راههایی برای مقابله با آسیبپذیریهای بدهی تشدید شده پیش روی کشورهای در حال توسعه عمدتاً به دلیل ادامه تنشهای ژئوپلیتیکی و همهگیری بوده است.
مالپاس همچنین گفت که کشورهای کم درآمد در معرض خطر بالای مشکلات بدهی هستند یا در حال حاضر در آن قرار دارند و بحران بدهی نیز در حال گسترش به کشورهای با درآمد متوسط است.
قسمت سال گذشته ورشکستگی FTX و اختلاف آن با بایننس باعث فروش بزرگ در بازار و کاهش نقدینگی شد. این رویداد باعث شد تا جهان به آسیبپذیری این طبقه از داراییها پی ببرد زیرا هیچ ارزش اساسی ندارند.
بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول نیز میزگردی را درباره بدهی جهانی برگزار میکنند. او گفت که گفتگوهای اولیه در نشست G20 FMCBG در بنگالورو انجام شد و افزود که ریاست هند در G20 بحث و تبادل اطلاعات را در مورد این موضوع ایجاد می کند و به طور مثبت پیش می رود.
او همچنین گفت که گروه 20 در تلاش است تا همه کشورها را گرد هم آورد تا مشکلات بدهی را در کشورهای با درآمد متوسط و کم درآمد مانند سریلانکا و غنا برطرف کند.
وزیر دارایی، نیرمالا سیتارامان، گفته است که ریاست هند در G20 به دنبال ایجاد یک چارچوب مشترک برای همه کشورها برای مقابله با خطرات مرتبط با ارزهای دیجیتال در پی شوک های اخیر در بازار ارزهای دیجیتال است.
“در گروه 20، فرصتی برای هند وجود دارد که همه کشورها را گرد هم آورد تا مشکلات بدهی را در کشورهای با درآمد متوسط و کم درآمد برطرف کند. نهادهای چندجانبه در 3 تا 5 سال آینده قطعنامه هایی را برای کشورهای دارای بدهی ارائه می کنند.” سیتارامان گفت.
او در یک بحث در موسسه پترسون گفت: “ارزهای رمزپایه بخش بسیار مهمی از بحث تحت ریاست #G20India هستند، با توجه به فروپاشی ها و شوک های بسیاری در ارزهای دیجیتال. ما به دنبال ایجاد یک چارچوب مشترک برای همه کشورها برای مقابله با این موضوع هستیم.” برای اقتصاد بین الملل اینجا
وی با توجه به اینکه بازارهای نوظهور برای سه دوره متوالی ریاست گروه 20 را از اندونزی در سال 2022، هند در سال 2023 و برزیل در سال آینده دارند، گفت: این امر دیدگاه بازارهای نوظهور را به جلو خواهد برد و همچنین صدای جنوب جهانی را به میز G20 خواهد رساند.
در دسامبر سال گذشته، دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی گفت که فقیرترین کشورهای جهان 62 میلیارد دلار (تقریبا 5,09,100 کرور) بدهی سالانه بدهی دارند که رشد 35 درصدی بیش از 46 میلیارد دلار (تقریباً 3,77,700 کرور) در سال 2021 است. ، باعث ایجاد خطر بالاتری از نکول می شود.
او در مورد محیط کسب و کار در این کشور گفت که سرمایه گذاری های خارجی مدام به هند وارد شده است. من به سرمایهگذاران احتمالی میگویم که بیایند و به آنچه در هند اتفاق میافتد نگاه کنند، به جای گوش دادن به برداشتهایی که توسط افرادی ایجاد میشود که از زمین بازدید نکردهاند، اما گزارش مینویسند.» وزیر دارایی هند در خصوص اهداف 5 سال آینده هند گفت: امروز در ارائه تسهیلات اولیه به شهروندان از جمله خانه، برق، حمل و نقل و غیره به اشباع رسیده ایم و در حال توانمندسازی آنها هستیم. تاکید بر شمول مالی است. که همه دارای حساب بانکی هستند و مزایا مستقیماً به آنها می رسد.”
بیم آن می رود که در صورت عدم رسیدگی، آسیب پذیری های فزاینده بدهی کشورهای در حال توسعه می تواند باعث رکود جهانی شود و میلیون ها نفر را به فقر شدید سوق دهد.
سیتارامان همچنین گفت، هند برنامههای ریاستهای قبلی گروه 20 را پیش میبرد و موضوعاتی را که هند آن را مهم میداند روی میز میآورد و همچنین راه را برای ریاستهای آینده گروه 20 ایجاد میکند تا بر میراث ریاست هند G20 بنا شود.