یک یافته کلیدی این است که میکروبی که در ایستگاه فضایی بینالمللی قرار دارد، برای میکروارگانیسمهای مختلف دیگر مفید است، اما مانع رشد یک قارچ میشود.
این موسسه روز جمعه اعلام کرد: محققان موسسه فناوری هند-مدرس و آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا (JPL) تعاملات بین میکروب ها را در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) بررسی کرده اند.
دکتر Karthik Raman، دانشیار دانشکده علوم زیستی Bhupat & Jyoti Mehta و یکی از اعضای اصلی مرکز رابرت بوش برای علم داده و هوش مصنوعی (RBCDSAI)، IIT Madras، با دکتر Kasthuri Venkateswaran، دانشمند تحقیقاتی ارشد در JPL همکاری کرد. این کار در مجله معتبر بین المللی Microbiome بررسی و منتشر شده است.
پیوندهای وابسته ممکن است به طور خودکار ایجاد شوند – برای جزئیات بیشتر به بیانیه اخلاقی ما مراجعه کنید.
منبع
این مطالعه به ابداع استراتژیهایی برای ضدعفونی ایستگاههای فضایی برای به حداقل رساندن هرگونه تأثیر بالقوه میکروبها بر سلامت فضانوردان کمک میکند.
با این حال، مشخص شد که وجود آن مانع رشد قارچ آسپرژیلوس می شود. این مشاهدات محاسباتی بیشتر از طریق آزمایشهای آزمایشگاهی مورد آزمایش قرار گرفت و مشخص شد که وجود K. pneumoniae واقعاً برای رشد قارچ آسپرژیلوس مضر است.
محققان داده های نمونه میکروبی گرفته شده در سه پرواز فضایی در هفت مکان در ایستگاه فضایی بین المللی را تجزیه و تحلیل کردند. این مطالعه نشان داد که کلبسیلا پنومونیه، یک میکروب اصلی که در ایستگاه فضایی بینالمللی قرار دارد، برای میکروبهای مختلف دیگری که در ایستگاه فضایی بینالمللی نیز حضور دارند، بهویژه باکتریهای جنس Pantoea مفید است.
این پاتوژن عامل ایجاد ذات الریه و سایر عفونت های بیمارستانی (بیمارستانی) شناخته شده است. محققان به طور گسترده علاقه مند به درک چگونگی تأثیر این باکتری بر رشد میکروب های دیگر در مجاورت و پیامدهای احتمالی آن بودند.
مطالعه حاضر با الهام از مشاهدات قبلی تسلط کلبسیلا پنومونیه، یک باکتری، بر روی سطوح ایستگاه فضایی بین المللی انجام شد.
خدمه، در طول پرواز فضایی، ممکن است ایمنی را تغییر داده و دسترسی محدود به امکانات پزشکی زمینی داشته باشند. بنابراین، مطالعه میکروب های ساکن در ایستگاه فضایی برای درک خطرات مرتبط با سفرهای فضایی کوتاه مدت و بلند مدت بر سلامت فضانوردان مهم می شود. IIT-Madras در یک بیانیه مطبوعاتی گفت.