هند 84 بار در سال 2022 دسترسی به اینترنت را قطع کرد و بیشترین خاموشی را در پنجمین سال متوالی جهان به ثبت رساند: گزارش

ناظر حمایت از اینترنت، Access Now روز سه‌شنبه اعلام کرد که هند در سال 2022 بیشترین تعداد قطع اینترنت را در جهان اعمال کرده است، زیرا این کشور برای پنجمین سال متوالی در صدر فهرست قرار دارد.

دولت از آن زمان به طور منظم محدودیت های ارتباطی را به دلایل امنیتی در منطقه اعمال کرده است که گروه های حقوق بشر آن را محکوم کرده و آن را به عنوان اقداماتی برای سرکوب مخالفان توصیف کرده اند.

برای جزئیات جدیدترین راه اندازی ها و اخبار سامسونگ، شیائومی، ریلمی، وان پلاس، اوپو و سایر شرکت ها در کنگره جهانی موبایل در بارسلون، از مرکز MWC 2023 ما دیدن کنید.



منبع

پس از حمله روسیه به اوکراین در 24 فوریه سال گذشته، اوکراین در رتبه دوم این فهرست قرار گرفت و ارتش روسیه حداقل 22 بار دسترسی به اینترنت را قطع کرد.

این دیده بان در گزارش خود گفت: «در طول تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین، ارتش روسیه دست کم 22 بار دسترسی به اینترنت را قطع کرد و در حملات سایبری و تخریب عمدی زیرساخت های مخابراتی شرکت کرد.

ستیزه جویان بیش از سه دهه است که با حکومت هند در کشمیر مبارزه کرده اند. این کشور جنوب آسیا، پاکستان را به تحریک این شورش متهم می کند. اسلام آباد این ادعاها را رد می کند.

© تامسون رویترز 2023


پیوندهای وابسته ممکن است به طور خودکار ایجاد شوند – برای جزئیات بیشتر به بیانیه اخلاقی ما مراجعه کنید.

گروه حامی حقوق دیجیتال مستقر در نیویورک در گزارشی که روز سه شنبه منتشر شد، اعلام کرد از 187 خاموشی اینترنت که در سطح جهانی توسط Access Now ثبت شده است، 84 مورد در هند رخ داده است که 49 مورد در کشمیر تحت مدیریت هند است.

کشمیر مدت‌هاست که نقطه عطف بین هند و پاکستان رقیب اصلی خود بوده است، که ادعا می‌کنند این منطقه به طور کامل اما فقط بر بخش‌هایی حکومت می‌کنند.

گزارش دیده بان می افزاید: «مقامات دست کم 49 بار دسترسی به اینترنت را در کشمیر به دلیل بی ثباتی و خشونت سیاسی مختل کردند، از جمله یک رشته از 16 دستور متوالی برای تعطیلی سه روزه به سبک منع رفت و آمد در ژانویه و فوریه 2022». .

ایران پس از اوکراین در این فهرست قرار دارد، جایی که مقامات در سال 2022 در پاسخ به تظاهرات علیه دولت، 18 قطع اینترنت را اعمال کردند.

به گفته سازمان دیده بان، اگرچه هند بار دیگر در زمینه خاموشی اینترنت در جهان پیشتاز بود، اما سال 2022 اولین بار از سال 2017 بود که کمتر از 100 خاموشی در این کشور وجود داشت.

در آگوست 2019، دولت حزب بهاراتیا جاناتا به رهبری نخست وزیر نارندرا مودی، خودمختاری ایالت جامو و کشمیر با اکثریت مسلمان را لغو کرد و آن را به دو منطقه تحت اداره فدرال تقسیم کرد.

تظاهرات ضد دولتی در سراسر ایران در پاییز گذشته پس از کشته شدن مهسا امینی زن 22 ساله کرد ایرانی در 25 شهریور سال گذشته در بازداشت پلیس آغاز شد. امینی در تهران توسط پلیس اخلاق به دلیل زیر پا گذاشتن قوانین حجاب که زنان را ملزم به پوشاندن کامل مو و بدن می کند، دستگیر کرد. او در حین بازداشت درگذشت.