این کشور در حال حاضر به طور گسترده در حال آزمایش e-CNY CBDC خود است که نماینده بلاک چین ارز فیات چین است.
به جای استفاده از یک بلاک چین موجود مانند اتریوم یا سولانا، دولت چین تصمیم گرفته است که این پلتفرم NFT را بر روی یک بلاک چین تحت نظارت ویژه قرار دهد که «زنجیره میراث فرهنگی چین» نام دارد.
علیرغم افزایش نظارت بر بخش دارایی های مجازی، چین به تدریج برای کشف پتانسیل فناوری بلاک چین تلاش می کند.
در این منطقه خاکستری، فروش ثانویه کلکسیون های دیجیتال در چین شروع به افزایش سرعت کرده بود.
بنا بر گزارش ها، بلاک چین توسط مرکز تبادل آثار فرهنگی چین با هدف تضمین حفاظت از حق چاپ در بخش دیجیتال فرهنگی راه اندازی شده است.
دولت در آن زمان، موضع مشخصی در مورد طبقه بندی NFT ها اتخاذ نکرده بود.
این هفته، مقامات چینی قابلیتی را برای کاربران فعلی CBDC معرفی کردند تا به آنها اجازه دهد هدایای مالی را به عنوان “بسته قرمز” برای دوستان و خانواده خود ارسال کنند. «بستههای قرمز» که بهعنوان نماد «خوشبختی» در نظر گرفته میشود، که «هونگبائو» نیز نامیده میشود، برای ارائه پول به مردم به عنوان نشانهای از شانس در جشنوارههای کشور آسیایی استفاده میشود.
چین، که به دلیل حفظ رویکرد بسیار محدودکننده در قبال بخش کریپتو بدنام است، در حال برداشتن گامهای کوچکی برای کاوش در بخش داراییهای دیجیتال است. این کشور آماده راه اندازی یک بازار رسمی NFT با حمایت دولت است که به معامله گران چینی NFT اجازه می دهد تا در فضا فعالیت کنند، اما تحت نظارت دولت چین. مراسم راه اندازی این بازار برای 1 ژانویه در نظر گرفته شده است. این مراسم در شهر پکن، پایتخت چین، در زمانی برگزار می شود که کشور دوباره با بحران COVID-19 آغشته شده است.
سینا نیوز در چین اعلام کرد که سه نهاد دولتی – بورس فناوری چین، مرکز تبادل آثار فرهنگی چین و مرکز خدمات حق چاپ دیجیتال Huaban، با مسئولیت محدود – به طور جمعی این پلت فرم های معاملاتی NFT را ایجاد کرده اند و آن را در راستای قوانین و مقررات چین نگه می دارند. گزارش آن
چین هنوز نمیتواند به ارزهای دیجیتال اجازه نفوذ به سیستمهای مالی این کشور را بدهد.
در ماه مارس سال جاری، حسابهای عمومی WeChat مرتبط با تجارت NFT توسط شرکت مادر آن Tencent مسدود شد.
همراه با نوسانات بخش کریپتو و ناشناس بودن تراکنشهای پیشنهادات رمزنگاری، برق مورد نیاز برای حفظ و راهاندازی عملیاتهای مرتبط با کریپتو قبل از ممنوع شدن همه فعالیتها در اطراف آن بخش، به موضوع نگرانی مقامات چینی تبدیل شده بود.
وی چت در آن زمان در بیانیه ای اعلام کرد: «به منظور جلوگیری از خطر سفته بازی ارز مجازی، پلتفرم عمومی WeChat اخیرا حساب های عمومی و برنامه های کوچک را برای سفته بازی و فروش ثانویه مجموعه های دیجیتال استاندارد و اصلاح کرده است.
در سپتامبر سال گذشته، چین یک ممنوعیت کلی برای تمام فعالیتهای مرتبط با رمزارز اعمال کرد.
این ابتکار که “پلتفرم تجارت دارایی دیجیتال چین” نامیده می شود، با هدف ایجاد یک اکوسیستم ایمن برای فروش ثانویه NFT است که اگر نظارت نشود، می تواند خریداران را به طور خطرناکی در معرض حملات هک و کلاهبرداری قرار دهد.