گزارش: فیس بوک عمدا باتری گوشی کاربران را خالی می کند، ادعای کارمندان سابق در دعوا: گزارش

در شکایتی که علیه متا ارائه شده، آمده است که تخلیه باتری تلفن همراه افراد، به ویژه در شرایطی که نیاز به برقراری ارتباط با دیگران، از جمله اما نه محدود به پلیس یا سایر امدادگران دارند، مردم را در معرض خطر قرار می دهد.

بر اساس این گزارش، هیوارد در اکتبر 2019 استخدام شد و در نوامبر گذشته اخراج شد، که به ادعای او در نتیجه امتناع وی از شرکت در “تست منفی” بود. شایان ذکر است که متا مادر فیسبوک بیش از 11000 کارمند یا 13 درصد از نیروی کار خود را در آن ماه اخراج کرد که یکی از بزرگترین اخراج‌ها در بخش فناوری در سال‌های اخیر بود.


پیوندهای وابسته ممکن است به طور خودکار ایجاد شوند – برای جزئیات بیشتر به بیانیه اخلاقی ما مراجعه کنید.



منبع

طبق گزارش ها، کارمند سابق ادعا می کند که از میزان دقیق افرادی که تحت تأثیر این عمل قرار گرفته اند اطلاعی ندارد، اما معتقد است فیس بوک به دلیل وجود ماژول آموزشی داخلی در این فعالیت شرکت کرده است. بر اساس این گزارش، شکایتی که او علیه متا در دادگاه فدرال منهتن ارائه کرد، به دنبال خسارت نامشخصی بود و از آن زمان به دلیل اینکه هیوارد نیاز به مراجعه به داوری داشت، به گفته وکیل وی که همچنین اظهار داشت هیوارد همچنان بر ادعاهای خود می ایستد، پس گرفته شد.

بر اساس گزارش نیویورک پست، جورج هیوارد یک دانشمند داده 33 ساله است که ادعا می کند در فیس بوک در برنامه چت محبوب مسنجر آن کار کرده است. هیوارد در شکایتی که علیه این شرکت ارائه شده است، گفت که با یک سند آموزشی داخلی با عنوان «چگونه آزمایش‌های منفی متفکرانه اجرا کنیم» مواجه شده است، که در آن نمونه‌هایی از آزمایش‌هایی که باتری‌های کاربران مخفیانه بودند، اما کاملاً عمدی به بهانه آزمایش ویژگی‌های خاص تخلیه شده بودند. برنامه، طبق گزارش هایوارد خاطرنشان می کند که این عمل “آزمایش منفی” نامیده می شود.

بر اساس این گزارش، هیوارد گفت: “من هرگز سندی وحشتناک تر از این را در حرفه ام ندیده ام.” من به مدیر گفتم: “این می تواند به کسی آسیب برساند” و او گفت با آسیب رساندن به چند نفر می توانیم به توده های بزرگتر کمک کنیم… من از انجام این آزمایش خودداری کردم. معلوم می شود که اگر به رئیس خود بگویید، “نه، این غیرقانونی است”، خیلی خوب پیش نمی رود.” با این حال، این گزارش جزئیات بیشتری از سند ذکر شده توسط هیوارد ارائه نمی کند.

طی سال گذشته، شرکت های بزرگ فناوری بیش از 70000 نفر را در سراسر جهان اخراج کرده اند. کارگران شرکت های بزرگ فناوری مانند آلفابت، آمازون، متا، توییتر، مایکروسافت و سیلزفورس به تعداد زیادی اخراج شده اند. تسلا، نتفلیکس، اسنپ و اسپاتیفای نیز چندین شغل را اخراج کرده اند، اما اخراج آنها به طور قابل توجهی کمتر از شرکت های بزرگتر است. طبق گزارش ها، یکی از کارمندان سابق متا شکایتی علیه این شرکت تنظیم کرده است و ادعا می کند که فیس بوک عمداً باتری تلفن کاربران را تحت پوشش آزمایش ویژگی ها خالی می کند. این کارگر سابق همچنین مدعی شده است که زمانی که این عمل را مضر عنوان کرده و از شرکت در آن خودداری کرده است، اخراج شده است.