1.2 میلیون کاربر واتس اپ، 17 هزار کاربر فیس بوک هدف سرقت گسترده داده های هند قرار گرفتند.

کلمشور شینگن‌آور، معاون پلیس سایبرآباد گفت: در جریان بررسی‌ها مشخص شد که سازمان‌های خصوصی هم با رضایت و هم بدون اطلاع افراد در حال جمع‌آوری داده‌ها هستند. او گفت که اکثر این سازمان‌های خصوصی که داده‌های افراد را در اختیار دارند و پردازش می‌کنند، هیچ خط‌مشی حفظ حریم خصوصی یا حفاظتی ارائه نشده است.

اطلاعات دانشجویان NEET با نام، شماره موبایل و آدرس محل سکونت آنها نیز نزد متهم به دست آمد. پایگاه داده کارت PAN حاوی اطلاعات حساس در مورد درآمد، شناسه ایمیل، شماره تلفن، آدرس شهروندان نیز یافت شد.

“این پیامدهای جدی امنیت ملی خواهد داشت. داده های کارمندان دفاعی و دولتی را می توان برای جاسوسی استفاده کرد، جعل هویت آنها و ارتکاب جرایم جدی که ممکن است امنیت ملی را به خطر بیندازد. ما در حال یافتن این موضوع هستیم که چگونه این داده ها به بیرون درز کرده است و چه کسی چگونه فاش شده است. خودی ها هستند که این کار را انجام می دهند.”

DCP (شاخه جرایم سایبری) ریتراج گفت که با وجود اینکه پلیس در حال بررسی نحوه دسترسی مجرمان سایبری به داده ها بوده است، شکایتی در مورد خرید و فروش داده های محرمانه و حساس به شاخه جرایم سایبری پلیس سایبرآباد تسلیم شده است. پلیس در دو ماه گذشته روی این پرونده کار کرده است.

متهمان همچنین در حال فروش اطلاعات در مقوله‌هایی مانند بخش انرژی و نیرو، داده‌های کارت PAN، کارمندان دولت، گاز و نفت، HNIs (افراد با ارزش خالص بالا)، حساب‌های demat، پایگاه‌های اطلاعاتی دانشجویان، پایگاه‌های داده زنان، داده‌های افرادی که درخواست برای وام و بیمه، و دارندگان کارت اعتباری و بدهی (بانک های خصوصی)، کاربران واتس اپ، کاربران فیس بوک، کارمندان سازمان فناوری اطلاعات، پروازهای مکرر و غیره.

به گفته پلیس، 1.2 کرور کاربر واتس اپ و 17 هزار کاربر فیس بوک نیز هدف سرقت داده ها قرار گرفته اند. پلیس همچنین داده های مربوط به دو کرور دانش آموز، 12 میلیون دانش آموز کلاس 12 CBSE، 40 میلیون جویای کار، 1.47 کرور مالک خودرو، جزئیات 11 میلیون کارمند دولتی و 15 هزار نفر از متخصصان فناوری اطلاعات را یافت.

داده های حساسی که درز کرده اند می توانند برای دسترسی غیرمجاز به سازمان ها و مؤسسات مهم استفاده شوند. از داده های مربوط به کارت PAN می توان برای ارتکاب جرایم مالی جدی استفاده کرد. پلیس افزود که از این برای ارتکاب تعداد زیادی از جرایم سایبری استفاده می شود که به موجب آن مرتکبین با افشای چنین اطلاعاتی اعتماد قربانیان را به دست می آورند.


پس از مواجهه با بادهای مخالف در هند در سال گذشته، شیائومی قرار است در سال 2023 رقابت را به عهده بگیرد. برنامه های این شرکت برای سبد محصولات گسترده و تعهد آن به ساخت در هند در این کشور چیست؟ ما در مورد این و موارد بیشتر در Orbital، پادکست Gadgets 360 بحث می کنیم. Orbital در Spotify، Gaana، JioSaavn، Google Podcasts، Apple Podcasts، Amazon Music و هر جایی که پادکست های خود را دریافت می کنید در دسترس است.
پیوندهای وابسته ممکن است به طور خودکار ایجاد شوند – برای جزئیات بیشتر به بیانیه اخلاقی ما مراجعه کنید.



منبع

پلیس گفت که هفت کارگزار داده از دهلی دستگیر شدند و افزود که متهم از طریق سه شرکت (مرکز تماس) در نویدا و سایر مکان‌ها فعالیت می‌کرده است. تاکنون مشخص شده است که متهم داده ها را به حداقل 100 کلاهبردار فروخته است که از آن برای ارتکاب جرایم سایبری استفاده می کنند. پلیس گفت که تحقیقات هنوز ادامه دارد.

یک نقض گسترده داده‌ها که پیامدهایی برای امنیت ملی دارد توسط پلیس سایبرآباد کشف شد و هفت نفر از یک باند را دستگیر کرد که گفته می‌شود در سرقت و فروش اطلاعات حساس دولت و سازمان‌های مهم، از جمله جزئیات 2.55 هزار نفر از پرسنل دفاعی شرکت داشتند. به عنوان داده های شخصی و محرمانه حدود 16.8 کرور شهروند در سراسر کشور.

به گفته پلیس، اخطاریه هایی برای ارائه دهندگان خدمات ارسال و مورد بررسی قرار گرفته و اقدامات قانونی نیز علیه آنها آغاز خواهد شد.

کمیسر Raveendra گفت که داده های حساس پرسنل دفاعی شامل رتبه های آنها، شناسه ایمیل، محل ارسال پست در اختیار متهم قرار گرفته است.

کمیسیونر گفت، علاوه بر این، یک پایگاه داده شماره تلفن همراه از سه میلیون نفر که احتمالاً از ارائه دهندگان خدمات مخابراتی درز کرده بود، نیز پیدا شد.

“زمانی که هر فردی با شماره های رایگان ارائه دهندگان خدمات برای هر بخش یا دسته بندی اطلاعات محرمانه افراد تماس می گیرد، درخواست آنها لیست شده و به آن دسته از ارائه دهندگان خدمات ارسال می شود. سپس این کلاهبرداران با مشتریان تماس می گیرند و نمونه هایی را برای آنها ارسال می کنند. مشتری با خرید موافقت می کند، آنها پرداخت می کنند و داده ها در اختیار آنها قرار می گیرد.”

پلیس گفت: متهم داده‌های به بیرون درز کرده از سازمان‌های مختلف را تجمیع کرده و با ثبت نام خود به عنوان عامل ارائه خدمات، داده‌ها را به مجرمان سایبری فروخته است.

پلیس گفت: متهمان دستگیر شده داده‌ها را از طریق ارائه‌دهنده خدمات فهرست اطلاعات تماس و پلتفرم‌های مشابه به فروش می‌رسانند و در جریان تحقیقات مشخص شد که متهم اطلاعات 50 هزار شهروند را به قیمتی کمتر از 500 میلیون ریال فروخته است. 2000.

M Stephen Raveendra، کمیسر پلیس سایبرآباد روز پنجشنبه در اینجا به خبرنگاران گفت: افراد متهم در حال فروش بیش از 140 دسته مختلف اطلاعات بودند که شامل اطلاعات حساس مانند جزئیات پرسنل دفاعی و شماره موبایل شهروندان و دانشجویان NEET و غیره است.