10 پیشرفت بزرگ تکنولوژی تا به امروز!

نرخ انتقال داده این استاندارد در ابتدا برابر 1.5 مگابیت بر ثانیه برای پهنای باند پایین و 12 مگابیت بر ثانیه برای پهنای باند کامل بود و امکان استفاده از آن به همراه کابل و یا مانیتور وجود نداشت. چنانچه پهنای باند شما خوب باشد، ارتباطات بیسیم خانگی، هم کارایی خوبی خواهند داشت و هم سرعت مناسبی، اما حتی تا به امروز نیز مناطق بسیاری وجود دارند که امکان استفاده از این نوع اینترنت را ندارند. شاید این فناوری ایدهآلترین روش برای دادن ورودی به هر محصول نباشد، اما قرار هم نیست که روزی از صحنه روزگار محو شود؛ اگر یکی از ابزارهای مدرن امروزی را در اختیار یک کودک قرار دهید، به طور غریزی سعی میکند که با استفاده از انگشتان خود با آن کار کند. اما در این میان تکنولوژیهایی هم هستند که زندگی ما را به کلی متحول نمودند. در واقع میتوان گفت که از اوایل دهه 1960 میلادی، رهیابهای ماهواره در قالب اشکال گوناگون وجود داشتهاند، اما این سیستمها اغلب نظامی بودند و در اصل پس از آنکه بیل کلینتون رئیسجمهور وقت آمریکا در دهه 1990 میلادی شد، سیستم موقعیتیاب جهانی ارتش ایالات متحده را افتتاح کرد، انواع غیرنظامی آن هم مرسوم گشت و به مرحله تولید انبوه رسید.

اگر نسخه جدیدتر (USB 1.1) این استاندارد در سال 1998 عرضه نمیشد دیگر اثری از این فناوری باقی نمیماند و رفتهرفته به تاریخ میپیوست. چیزی که این هماکنون عادی به نظر میرسد، در سال 1995 بیشتر به افسانههای علمی و تخیلی شباهت داشت، به همین دلیل میتوان گفت که سیستمهای رهیاب ماهوارهای موجود در گوشیهای هوشمند و ابزارهای دیگر به نوعی یک پیشرفت عظیم در حوزه فناوری محسوب میشود. در این میان برخی از گوشیهای موبایل خود استفاده کردند و برخی نیز از دیگر ابزارهای سیار برای این کار بهره بردند. در آن زمان اینترنت به عنوان روشی غیرعادی و تا حدودی عجیب و غریب برای اطلاع از قیمت بازارهای بورس و امتیاز تیمهای فوتبال مورد استفاده قرار میگرفت و وقتی در همایشها و سمینارها سخن از فرصتهای تجاری ایجاد شده توسط اینترنت همراه به میان میآمد، حاضرین در این جلسات چندان هم جدی به این قضیه نگاه نمیکردند و این موضوع برایشان مضحک جلوه میکرد. نخستین بار در سال 1999 میلادی بود که کالاهای بازرگانی جدیدی تحت عنوان «وایفای» وارد بازار شدند، با وجود آنکه سرعت این ارتباط بسیار پایین بود، باز هم به موجب مزایی بیشمارش مورد توجه کاربران مجله خبری novinraya قرار گرفت.

هنگامی که شما این مقاله را دوست داشتید، مایل به اطلاعات بیشتری در رابطه با مجله خبری novinraya وب سایت خود باشید.

قدمت وایفای به زمانهای دور و درازی باز میگردد، اما اگر نگاهی گذرا داشته باشیم به نسخه اولیه این اتصال در خواهیم یافت که در سال 1995 میلادی، ارتباط بیسیم بیشتر شبیه به یک رؤیا بود تا حقیقت. در اوایل قرن بیست و یکم میلادی بود که لینکهای مستقیم ارائه شده توسط موتور جستجوی گوگل و همچنین رابط کاربری بسیار ساده آن به چنان محبوبیتی دست یافت که دیگر مجالی برای رقابت دیگر موتورهای جستجو پیدا نشد. به لطف این ابزارها کاربر میتواند در هر لحظه به هر شیء و یا مکانی دست پیدا کند و با تمامی افرادی که در زندگی وی حضور دارند، در هر لحظه و هر موقعیتی ارتباط برقرار نماید. شبکه 3G همچنان دارای نقایصی است و استفاده از آن هم هزینه بالایی دارد، هرچند با استفاده از این شبکه کاربران میتوانند از طریق ابزارهای همراه خود به جهان مجازی دست پیدا کنند و دیگر نیازی به اتصال از خانه و یا محیط کار نخواهد بود، به همین دلیل فناوری مذکور، دستیابی به پیشرفتهای عظیم را در حوزه ابزارهای سیار با سرعت بیشتری ممکن ساخت. نوع miniUSB این استاندارد هم بعدها عرضه شد که آن هم با استقبال فراوانی مواجه گردید، اما در واقع این سهولت استفاده بود که باعث موفقیت و ماندگاریاش شد.

همه شما حتما نقشههای کاغذی را به خاطر دارید آنها نه قابلیت کوچکنمایی داشتند و نه بزرگنمایی، علاوه بر این خیلی زود هم قدیمی شده و ماندگاری کمی داشتند؛ اما طولی نکشید که جای خود را به رهیابهای دیجیتال دادند. البته علیرغم وابستگی شدید بشر به این سیستمها، باید بدانید که رهیابهای ماهوارهای راهکار نهایی برای رانندگی نیستند. رهیابهای ماهوارهای مدرن اغلب قابلیت اتصال به اینترنت را دارند و ظرف کوتاهترین زمان ممکن میتوان آنها را به روز رسانی کرد. به لطف فناوری مذکور، محصولات مختلفی نیز ساخته شد که از آن جمله میتوان به یک کیبورد تاچاسکرین اشاره نمود و به حدی مورد توجه اپل واقع شد که کمپانی سازند آن را خریداری کرد. اگر تمایل دارید که دوستان خود را از یک اتفاق باخبر کنید و قرار دادن عکس روی فلیکر و توییتر برایتان کافی نیست، میتوانید از طریق اسکایپ، جزئیات کامل آن را به اطلاع آنها برسانید. این لیست دهتایی شامل فناوریهای فوقالعاده و همچنین آپگریدهای ساده میباشند، هرچند هر یک از آنها مسیر را برای تغییرات بیشتر هموار نمودند و اینگونه شد که جهان ما دیگر شباهتی به آن سالها نداشت. برای درک بهتر این قضیه بهتر آن است که نگاهی به سیستمهای کامپیوترهای خانگی و اداری خود بیندازید و حسابی سرانگشتی داشته باشید از تعداد خروجیهای USB آنها.