غول جستجو همچنین تأیید کرد که با شرکت سامسونگ کره جنوبی برای توسعه یک ویژگی Multi Admin داخلی کار می کند که به کاربران امکان می دهد کنترل بین پلتفرمی بر روی دستگاه های هوشمند و اکوسیستم خانه هوشمند خود داشته باشند. این شرکت تایید کرد که ویژگی چند ادمین در سال 2023 وارد بازار خواهد شد.
گوگل همچنین اعلام کرد که به طور مداوم با شرکای صنعتی در بهبود پروتکل عملکرد دستگاه های هوشمند کار می کند.
گوگل همچنین پشتیبانی Matter را برای Fast Pair در اندروید اضافه کرده است که به کاربران امکان می دهد به سرعت به دستگاه های دارای Matter به شبکه خانگی خود، Google Home و سایر دستگاه های هوشمند متصل شوند.
در همین حال، گوگل همچنین اعلام کرد که پشتیبانی از Matter را در iOS از طریق برنامه Google Home ارائه خواهد کرد. با این حال، غول جستجو از ذکر جدول زمانی برای همین موضوع خودداری کرد.
بر اساس یک پست وبلاگ رسمی از غول جستجو، Google Nest و دستگاه های اندرویدی با پشتیبانی از پروتکل Matter به طور خودکار به روز شده اند. لیست دستگاههایی که از امروز با Matter فعال شدهاند، شامل دستگاههای Google Home مانند Google Home Smart Speaker، Google Home Mini Smart Speaker میشود. دستگاههای Google Nest مانند Google Nest Mini، Google Nest Audio، Google Nest Hub، Google Nest Hub (نسل دوم)، Nest Hub Max، و Nest Wifi Pro نیز طبق گفته شرکت، از Matter پشتیبانی میکنند.
گوگل اعلام کرده است که دستگاه های اندروید، گوگل نست و گوگل هوم آن از امروز با اکوسیستم های هوشمند برندهای دیگر قابل همکاری خواهند بود. این توسط غول جستجو از طریق پشتیبانی از پروتکل Matter در دستگاه های فوق امکان پذیر شده است. Matter یک پروتکل یکپارچه منبع باز، بدون حق امتیاز و نسل بعدی برای اتصال دستگاه خانه هوشمند است که توسط اتحاد استانداردهای اتصال (CSA) توسعه یافته است. این اتحاد که برای اولین بار در سال 2019 شکل گرفت، دارای حدود 300 شرکت از جمله شرکت های بزرگ اپل، سامسونگ، آمازون و هواوی است.
Matter از یک فناوری بی سیم مبتنی بر ترکیبی از پروتکل اینترنت (IP) و پروتکل Thread استفاده می کند. دستگاه های هوشمند برندهای مختلف از فناوری ها یا پروتکل های مختلفی برای ساخت دستگاه های هوشمند خود استفاده می کنند که منجر به ناسازگاری دستگاه های هوشمند با یکدیگر شده است.
استاندارد خانه هوشمند Matter همچنین به دستگاه هایی که قبلاً به شدت به اتصال به اینترنت و ابر برای عملکرد وابسته بودند، اجازه می دهد حتی در حالت آفلاین نیز کار کنند. کاهش وابستگی به اینترنت و اتصال ابری همچنین تأخیر بین عملکرد انسان و واکنش دستگاه هوشمند را کاهش می دهد. این احتمالاً یکی از مهمترین مزیتهایی است که Matter در اکوسیستم خانههای هوشمند به ارمغان میآورد و یکی از مزایایی است که میتواند واقعاً در پذیرش دستگاه هوشمند و سهولت استفاده در کل انقلابی ایجاد کند.