یکی از افراد گفت که این شرکت قصد دارد تا اواسط ماه مارس به فهرست کوتاهی از سرمایه گذاران دست یابد و دور نهایی را تا پایان ژوئن در راه رسیدن به فهرست نهایی داخلی ببندد. همه منابع از معرفی شدن خودداری کردند زیرا اطلاعات محرمانه است. طبق حساب رسمی وی چت، این شرکت هفته گذشته اعلام کرد که در حال جمعآوری سرمایه است و دبیر هیئت مدیره آن، جیا شائوسو، گفت که از این بودجه برای ارتقای فناوری و رقابت محصول خود استفاده خواهد کرد. این مبلغ را فاش نکرد.
علاوه بر ویز رود، سهامداران این شرکت همچنین شامل صندوق سرمایه گذاری دولتی چین برای تراشه ها (معروف به “صندوق بزرگ”) است که 13 درصد از سهام این شرکت را دارد و همچنین سرمایه اینتل که 11 درصد سهام را در اختیار دارد. درصد سهام شرکت از طریق سرمایه گذاری از سال 2014.
شرکت چینی طراحی تراشه Unisoc (Shanghai) Technologies به دنبال جذب 10 میلیارد یوان (تقریباً 12150 کرور روپیه) در دور جدید بودجه است که ارزش شرکت را در حدود 70 میلیارد یوان (تقریباً 85000 کرور روپیه)، سه نفر با دانش از این قرارداد به رویترز گفته است.
مردم گفتند که یونیسوک برای این دور به چندین صندوق سرمایه گذاری تحت حمایت دولت نزدیک شده است و از افزایش علاقه سرمایه گذاران محلی به صنعت تراشه های داخلی چین استفاده می کند که در حال آماده شدن برای خودکفایی بیشتر در برابر فشار ایالات متحده است.
این جمع آوری کمک مالی در حالی صورت می گیرد که چین تلاش ها را برای تقویت بخش تراشه های داخلی خود افزایش می دهد و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، از این کشور می خواهد که از نظر فناوری خودکفاتر شود.
شرکت های چینی که دولت بایدن هدف قرار داده است شامل بزرگترین سازنده تراشه کشور، شرکت بین المللی تولید نیمه هادی (SMIC) و شرکت سازنده تراشه های حافظه Yangtze Memory Technologies Corporation (YMTC) هستند.
Unisoc مستقر در شانگهای با کوالکام، مدیاتک و سامسونگ رقابت می کند و مجموعه محصولات آن شامل پردازنده های موبایل برای گوشی های هوشمند و همچنین تراشه های ساده تر برای دستگاه های متصل به اینترنت است.
Unisoc توسط شرکت سهام خصوصی Wise Road Capital کنترل می شود، که در سال 2022 پس از ورشکستگی Tsinghua Unigroup، شرکت مادر سابق آن، شرکت را تصاحب کرد.
© تامسون رویترز 2023
طبق وب سایت آن، این شرکت در 133 کشور تجارت می کند. بر اساس تحقیقات Counterpoint، اگرچه فروش آن در مقایسه با رقبای خود پایین است، اما سهم این شرکت از بازار جهانی پردازنده های موبایل تا سال 2022 به حدود 10 درصد افزایش یافت.
واشنگتن کنترلهای صادراتی را برای کند کردن پیشرفتهای فنی و نظامی پکن اعمال کرده است، از جمله اقداماتی برای محدود کردن دسترسی چین به ابزارهای ساخت تراشه ایالات متحده و قطع آن از تراشههای خاص ساخته شده در هر نقطه از جهان با تجهیزات آمریکایی.
در بیانیه خود از 8 فوریه، اضافه کرد که در سال 2022 به درآمد 14 میلیارد یوان (تقریباً 17000 کرور روپیه) رسیده است. در بیانیه ای در ژوئیه 2022 آمده است که درآمدی معادل 11.7 میلیارد یوان (تقریباً 14200 کرور روپیه) داشته است. در سال 2021